marți, 21 mai 2013

Gigi e la inchisoare, criminalii se bucura de soare!

Pentru inceput, vreau sa spun un lucru, nu sunt microbista, nu-s nici stelista, deci n-am niciun interes sa scriu acest articol.
De ieri, toata lumea vorbeste de arestarea lui Nenea Gigi. Unii se cred fara de pacat si incep ei sa dea lectii de viata, se dau adevarati sfinti pe la televizor si sustin ca Gigi este acum acolo unde-i este locul.
Adevarul e ca Nenea Gigi nu-i cel mai fara de pacat om, nu-i el dimplomatia in persoana, dar omul asta a facut ceva si pentru ceilalti.
Nea'Gigi asta pe care-l critica si-l injura multi, a ajutat foarte multe persoane, din averea lui a salvat vietile altora, datorita lui multi copii merg la scoala si au ce manca. E el rau de gura si spune vrute si nevrute, dar sa fim seriosi, nu-i dracu pe pamant si nici cel mai mare mafiot. A facut el ce a facut cu niste gaini, niste terenuri ok, dar dupa 17 ani te gandesti sa-l bagi la inchisoare? Aici e clar ca omu a stat cuiva in drum si cineva il vrea neaparat la puscarie.
Eu una sunt revoltata! Adica, bai frate, in Romania asta superba( dar stricata de multi oameni jegosi) sunt atat de multi criminali, violatori care sunt in libertate...Heloo tanti justitie, in cazurile astea unde esti? sau aaa ai imbatranit si nu mai vezi bine? Adica un om ca face ce face cu niste terenuri intra la puscarie dupa 17 ani, dar unu care ia viata unui om sau nenoroceste o femeie e lasat in libertate??? ee aici mie imi da cu virgula.
Deci e bine ca la noi in tara se omoara pe capete, ca unii poate considera ca suntem prea multi si mai taie din noi, da-ne dracu(dupa o vorba celebra) si de asta lasa criminalii liberi, sa se bucure de soare, de vremea frumoasa.
Bai nene, serios ca ma apuca nervii...adica asta-i cea mai mare problema a Romaniei? Gigi e cel mai mare mafiot? Da-o naiba de treaba ca e bataie de joc, asta-i asa de fatada, ca sa vina romanu sa zica"waii acum o sa-i aresteze pe toti, se va face curat intre ei, se va face dreptate"! Pe dracu, se va face! Cazurile astea sunt de fatada, ca sa minta poporu ca fac si ei ceva, in timp ce adevaratii delicventi se bucura de libertate si mai conduc si tara asta!
Imi e mila de saracu om care aseara, din punctul meu de vedere, a dat dovada de o mare diplomatie! Sa fii distrus sufleteste si sa ai puterea sa mai dai si declaratii si sa-ti controlezi emotiile nu-i usor! Cat despre dorinta lui, l-am inteles intr-u totul...omul a spus ca se preda singur, dar sa nu se mai trezeasca in casa cu mascatii pentru ca-i marcheaza fetele, iar fetele lui, chiar n-au nicio vina!
Voi ce parere aveti despre acest caz?

Un comentariu: