sâmbătă, 22 iunie 2013

"Creste fata mea si devine pitipoanca"

Salutare, dragii mei! Va rog sa-mi iertati absenta din ultima perioada, dar am fost foarte ocupata cu celebra si nelipsita sesiune. Vreau sa va arat si voua o superba melodie cu un videoclip amuzant :))
Zilele trecute cautam eu ceva melodii frumoase pe "nenea youtube" si fiindca eu sunt destul de sensibila cand vine vorba de tata, mi-am indreptat atentia asupra urmatoarei melodii: Creste fata mea-Puiu Codreanu, o melodie cu adevarat superba din punctul meu de vedere. Deci pana aici am laudat melodia, dar sa va spun de videoclip...e bestial! Probabil ca cel care s-a gandit la realizarea lui avea nitele vise erotice cu o pustoiaca care se uita asa pe sub gene si se mai atingea din cand in cand provocator, caci astfel nu-mi explic care-i asocierea dintre melodie si videoclip :))
Eu una nu pot intelege ce naiba cauta in videoclip o pustoaica care se apleaca si danseaza provocator pe langa Puiu Codreanu, in timp ce acesta canta versul" imbatranesc, creste fata mea". Ahaaaa...deci "el" imbatraneste, fata creste si-n final ajunge ca aia din videoclip? Oare asta e legatura?
Eu una chiar nu inteleg ce cauta acea fata in imagine, iar ca sa va convingeti de cele spune, aici aveti videoclipil cu pricina Puiu Codreanu-Creste fata mea
Sunt curioasa sa va aflu parerile :D

3 comentarii: