sâmbătă, 6 aprilie 2013

Iubirea pe interes vs. iubirea adevarata

Nu-s perfecta si n-am sa fiu niciodata, am si eu defectele mele, insa sincer, nu pot intelege un lucru :cum sa decazi in asa hal incat sa-ti vinzi sufletul pentru bani,avere, masini, etc.
Uneori jur ca am impresia ca fac parte dintr-o lume diferita, adica nu stiu, raman "proasta" cand vad tot mai multe cazuri de interes material in cuplu.
Eu stiu una si buna: formezi un cuplu cu cineva in momentul in care acea persoana iti place, aveti lucruri in comun, sunteti compatibili,etc. Eu asa stiu ca se formeaza un cuplu, nu atunci cand îi vezi masina, cardurile si tot ce tine de material.
Sincer acum, barbatii nu-s niste sfinti, dar nici niste "porci" nu-s, cum îi catalogheaza majoritatea fetelor. Stiu ca sunt rai, infideli si cum mai vreti voi, dar sunt de parere ca daca stii cum sa vorbesti si cum sa te porti, cuceresti inima si celui mai dur baiat( vorbesc aici de iubire, nu de interes). Si sa fim sincere, noi fetele, au ajuns asa din cauza unora care in loc sa le caute sufletul, le-au cautat in buzunare.
Imi displace total cand vad fete tinere la bratul unor barbati trecuti de foarte mult timp de prima tinerete. Cum pot fetele acestea sa se sarute cu un barbat care are varsta tatalui sau mai rau, a bunicului?
Da stiu si varianta cum ca "dragostea nu are varsta", dar hai sa fim seriosi...
Pentru mine diferenta maxima de varsta e de 10 ani, pana acolo mai inteleg, dar pe urma...raman fara cuvinte.
Eu inca mai cred in iubirea aceea pura, in fluturasii din stomac, in plimbarile simple in parc alaturi de persoana iubita...
Am fost crescuta de mica cu o conceptie "Iubire sa fie, caci daca e iubire, poti pleca in viata de la o lingura. Averea se face impreuna, acolo unde e iubire".
Eeee asta e parerea mea! Prefer ca iubitul meu sa fie cel mai sarac, dar sa ma iubeasca sincer, din suflet, sa vad ca-s apreciata si iubita, decat sa stau langa unul cu bani care sa ma bata sau sa-mi fie scarba sa-l sarut!
Voi ce parere aveti despre acest subiect?
sursa foto



10 comentarii:

  1. Gandim la fel!!!! Laaaaaaaa fel! sa nu vad mosi, nici daca m-ar plati nu as sta cu unu' din ala, yucks!!! super articol, kiss:X

    RăspundețiȘtergere
  2. hi hi , trebuia sa-mi exprim parerea, sincer :D
    Multumesc frumos pt apreciere :* te pupacesc :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Nici eu nu înţeleg cuplurile formate dintr-unul tânăr şi unul trecut de 60 de ani... probabil cel tânăr simte fiori când îi vede portofelul celui bătrân, că altfel de fiori nu cred că apar între ei...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu pot sa inteleg si nici nu accept asa ceva!
      Poate sunt eu de "moda veche" sau "batuta-n cap", dar pur si simplu nu pot intelege ce "iubire" e asta....
      te pup, draga mea :*

      Ștergere
  4. Ce e in capul unei fetiscane de 20j' de ani sa umble cu o mumie de 60-70 habar n-am cum n-am habar ce e in capul unuia tanar sa umble cu o smochina. Dar aici mai intervine si factorul subiectiv. Cand o sa fiu bosorog o sa apreciez tinerelele care "pretuiesc" experienta :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hi hi , m-ai facut sa rad :)) Atunci ai sa-i intelegi?:)) Eu sunt convinsa ca ai sa dai peste iubirea adevarata si nu vei fi nevoit sa apreciezi tinerele care "pretuiesc experienta", caci drept vorbind, la 701 de ani poti sa ai experienta, daca nu te mai ajuta "motorasul" tot degeaba :))

      Ștergere
  5. Ai perfecta dreptate! Imi place tare mult cum gandesti si sunt de aceeasi parere cu tine. Viitorul se cladeste de la iubire! Daca exista iubire...cu timpul va exista totul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos pentru apreciere :D hi hi si eu care credeam ca-s de moda veche, ca am o problema :D
      Doamne cat ma bucur sa vad ca si voi sunteti de aceeasi parere :D
      Pupici:*

      Ștergere
  6. Subscriu! Aceeasi senzatie o am cand vad asta ca si cand vad fetiuscane de 15 ani care se chiunuie sa mearga pe tocuri si sa se imbrace provocator ca sa para mature si sa agate. Bleah!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ohoo cata dreptate ai! Ehh stai linistita, sunt convinsa ca la un moment dat vor regreta acest comportament...

      Ștergere