marți, 23 aprilie 2013

"Mama mea e pitipoanca!"

Astazi sunt pornita! Asa...sa incepem cu motivul revoltei mele.  De pitipoance a auzit toata lumea. Sunt fetele alea ce se cred dive si foarte talentate, ce au in cap doar roz, tocuri, guma de mestecat, bijuterii si bani, cat mai multi bani. E adevarat acum ca si aceste pitipoance sunt de doua feluri (din punctul meu de vedere) : unele foarte evidente, altele asa, mai subtile.
Ok, pana aici nu v-am spus nimc nou, sunt fete tinere, fara minte, care doresc sa iasa in evidenta cu orice pret, iar pentru bani si atentie ele fac orice sau ma rog, aproape orice.
Hai ca pe fetele astea le mai inteleg( ahh fac eforturi foarte mari) ca sunt tinere si fara minte, dar zilele trecute am ramas socata de ce mi-au vazut ochii. In timp ce ma uitam eu pe facebook, vad ca o "prietena" din spatiul virtual, isi incarca un album intreg cu poze in diverse poziti, de la cele cu buzele mari, pana la cele cu tenta sexuala, mai exact, cracanata pe masina, cu un decolteu foarte generos si cu nelipsitul deget in gura. Jur ca nu mi-a venit sa cred!
Noua pitipoanca e de fapt mama unei fete de 20 de ani si ca sa fiu mai precisa, duduia pitipoanca are 49 de ani si se parca ca minte 0. Acum serios, daca era mama intr-o situatie de genul acesta, faceam infarct pe loc!
Mhaa, femeia asta fara minte, cu 2 copii acasa, nu s-a gandit si ea ca devine penibila?  Oare cum se simte fata ei,( care apropo, nu-i pitipoanca) cand aude glumele celor din jur?
Poate tanti nu mai era iubita din tinerete si se gandea ca asa poate capata si ea o partida de sex, nu stiu ce naiba a fost in capul ei, dar a fost si este penibila. Aaa si sa nu uit, era si foarte fardata, pe scurt, oribila!
Nu vreau sa-mi imaginez cum s-a simtit saraca fata cand a vazut-o pe mama pitipoanca!
Voi cum ati reactiona intr-o asa situatie?
Va pupacesc :* :* :*

5 comentarii:

  1. =)) Drace, eu cred ca o bateam pe mami =))

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. hi hi iti multumesc frumos pt apreciere :D pai ce sa-ti spun despre mine, am 20 de ani, sunt o persoana sociabila...cateva informatii gasesti la articolul cu "de ce piscotica " :*
      te pup si-ti doresc o zi frumoasa :D

      Ștergere
  3. Eu cred ca fenomenul de "pitiponcie" nu are limita de varsta :))
    Daca eram in locul acelei fete, cred ca plecam de-acasa si dusa eram pentru eternitate :))

    RăspundețiȘtergere