vineri, 31 mai 2013

Barbatii isi pierd "barbatia" daca arata ca iubesc?


Subiectul acesta imi starneste un mare interes. Am intalnit destule cupluri aparent fericite, insa dupa ceva vreme am aflat ca de fapt, fetele implicate in relatii nu erau cele mai "norocoase". Aveau o relatie frumoasa, insa baiatul de langa ele nu isi arata sentimentele. De ce? Pentru ca asta insemna pt ei ca nu mai sunt barbati...
Ohoo stiti cati barbati gandesc asa? Stiu barbati frumosi, "de casa", care isi iubesc partenerele, dar pentru ei iubirea are o limita, adica sa nu-i pui sa faca gesturi romantice. Acum fiecare persoana intelege ce vrea prin gesturi romantice,insa mi se pare destul de aiurea pt fata sa nu auda niciun alint fata-n fata, decat prin telefon, ca de...e greu omului sa spuna "iubita"(am dat un exemplu).
Sincer, ma revolta cazurile astea! Cunosc multi baieti  care merg pe conceptia asta tampita: daca esti barbat nu-ti arati sentimentele, nu plangi sa stie prietena, nu alinti prea des, nu iesi la plimbari prin parc, etc.
Mie una mi se pare cea mai mare prostie! Pentru mine, e mai barbat acela care stie sa-si faca fericita iubita, care-si arata sentimentele prin gesturi simple, dar frumoase, iar daca simte nevoia sa planga, sa o faca linistit! A plange un barbat e ceva uman!
Am incercat sa le explic multor baieti ca totusi, trebuie sa arate ca apreciaza persoana de langa ei, ca iubesc, pentru ca daca nu, exista riscul sa se trezeasca intr-o zi singuri, doar ei si celebra lor barbatie!
Voi ce parere aveti despre acest subiect? Un barbat care isi arata sentimentele isi pierde din "barbatie", din autoritate?




6 comentarii:

  1. Stii barbatii sunt crescuti cu ideea aia ca ei sunt barbati, ei nu trebuie sa fie vulnerabili, sa nu planga, sa nu arate ca iubesc prea mult (ca vai Doamne li se urca femeia in cap)... etc, etc... Insa sunt si barbati care au avut parte de o educatie mai altfel si care stiu cum sa faca o femeie sa se simta bine, care stiu sa pretuiasca o femeie si care sunt capabili sa treaca peste orgoliul si mandria lor de barbati atunci cand gresesc... Acum deh, depinde de caracterul fiecaruia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca e trist sa traiesti langa un astfel de barbat, care a nu te rasfete sa nu-ti arate ca te iubeste. Stii ca e iubire, dar ai nevoie si de dovezi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate,draga mea! Din nefericire, sunt foarte multe cazuri de acest gen,multe femei care au langa ele un astfel de partener...

      Ștergere