marți, 21 mai 2013

Cat de mult iubeste o femeie?

           E trist...E trist sa vezi cat de mult poate sa iubeasca o femeie, cat de multe lucruri  daruieste  si cat de putin primeste in schimb. Femeia iubeste, nimeni nu poate contesta asta, iar ea, ea uita complet de propria persoana atunci cand se indragosteste.
Femeia este facuta pentru a purta de grija, pentru a simti ca in puterea ei sta sa schimbe un om.  Femeia stie cat de mult valoreaza, stie ca atunci cand ea dispare, cand toata dragsotea ei dispare, se alege praful...
          O femeie nu iubeste doar cu trupul, o femeie iubeste in primul rand cu sufletul. Ea se daruieste cu totul, trup, minte , suflet si uita ca mai exista pe pamant. Se neglijeaza pe ea, pentru a-l rasfata pe cel ce ea il iubeste, pe cel ce ea il considera totul, universul.
Dar oare el, realizeaza cat valoreaza ea? El oare realizeaza ca desi nu merita uneori, ea il rasfata in continuare? El crede ca e normal ca ea sa se ocupe mereu de el...ca ea sa-l iubeasca indiferent de ceea ce el face. Lui de cele mai multe ori i se pare normal ca el sa fie ala rece, care n-are chef, dar daca se intampla ca ea "sa nu aiba chef", e clar o tragedie. El vrea totul, el vrea sa se simta iubit, sa fie ingrijit ca un copil si sa i se repete ca-i cel mai bun. Dar ei? Ei oare-i spune ca-i cea mai buna? El oare îi demonstreaza asta?
         Femeia n-are nevoie de lucruri complicate, femeia vrea lucruri simple. Uneori o floare rupta din gradina si daruita cu zambetul pe buze si emotie, valoreaza mult mai mult decat un buchet de flori cumparat pentru ca "asa trebuie". El uneori nu stie asta. E atat de egoist, incat uneori nu realizeaza ce are nevoie ea si spune repede "e prea complicata".
O femeie devine complicata atunci cand nu stii cum sa te porti cu ea! Femeia se hraneste cu dragoste si ea reuseste sa supravietuiasca.
Atunci cand femeia plange, lui îi este foarte usor sa spuna " E prea sensibila", insa nu se gandeste cat a putut sa taca saraca femeie, cate a putut sa adune acolo, in interiorul ei, tocmai pentru a nu se certa cu el, pentru a nu-l indeparta. Femeia tace, femeia se sacrifica pentru el...
Dar oare el. acel barbat pentru care ea ar face orice, e la fel de sincer ca ea? El oare o iubeste la fel de mult sau doar are impresia asta? El oare ar fi in stare sa se poarte asa? El, universul ei, se gandeste la ea, asa cum se gandeste ea la el? 
Uneori se intampla tragedia, ca el sa stea cu ea, dar sa "se distreze" cu altele. De ce face asta? pentru ca "celelalte" sunt naive si spun prostii, dar si pentru ca "celelalte" il ridica in slavi pe el, îi arata lui cat e de dorit. Lui i se pare normal. De ce? Pentru ca ea, femeia lui, trebuie sa se mandreasca cu faptul ca el pe ea o iubeste, aceasta este replica lui de cele mai multe ori. O replica la auzul careia ea inghite in sec si tace, il saruta pe frunte si spera ca ea sa nu ajunga in situatia altora, adica sa nu fie inselata...
 Si face toate astea pentru ca...FEMEIA IUBESTE



2 comentarii:

  1. Am facut pana la urma pasul si m-am suit in tren. Plec catre el
    Femeia e slaba scumpo...si uneori accepta prea multe...pentru prea putin
    ps : postarea ta, citita cu Yiruma-kiss the rain pe fundal,mi-a umezit putin ochii...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uff cata dreptate ai. Si atunci cand sufera, femeia se sacrifica...lasa de la ea pt el...
      Calatorie placuta si multa putere, draga mea :*

      Ștergere